JomBiz! Program KlinikJutawan
-62% JomBiz! Program KlinikJutawan

JomBiz! Program KlinikJutawan

Additional Savings

Dont forget to insert coupon at checkout if available.

Free Support

Support via Online or Offline method.

Product QR Code
Product Code: KlinikJutawan
Availability: Pre-Order
RM960 RM365

Available Options


Harga Pakej:

* Sila Pilih Pakej:
Qty: Buy Now

 

Credit Cards (Mastercard & Visa)
We currently accept Mastercard and Visa credit cards. Your credit card information is secured and safeguarded when shopping at JomBiz.com. All information are encrypted and sent through secured and protected channels. As we are employing BillPlz as our payment gateway, BillPlz will be stated in your credit card statement. 

Financial Process Exchange (FPX)
We also accepts FPX payment method as it is an ideal payment solution for customers who does not have a credit card. All that is needed to make an online payment is an online banking account. Payment is directly linked and connected to the customer's specified online banking account, transactions are usually instant and fast. Supported banks includes: 

Cash Bank-in / Online Fund Transfer
You may bank-in cash or cheque into the selected bank account below:

 

Account No. : [MAYBANK] - 562263530957
Account Name : JOMBIZ NETWORK
3rd-party e-mail: jombiznetwork@gmail.com

 

Send payment proof with the stated Order Number to
Email Address: jombiznetwork@gmail.com or Whatsapp: 60133070915 / 601165043904

 

 

Paypal
PayPal lets you send payments quickly and securely online using a credit card or bank account. 
Not valid for cash only items. Paypal Email: sinarmediasolution@gmail.com

 

Easy and Safe Online Shopping!

 

Fast, safe and secure, ordering at JomBiz.com is easy. 
After you've added items to your Shopping Cart, just follow the simple checkout steps and we'll get your order processed right away.
You can also save items in your Shopping Cart or view your shopping history to see previously browsed items.

 

You can place an order with the following simple steps:
Sign-in > Select Products > Add to Cart > Proceed to Checkout > Checkout > Payment Option (apply coupon if available) > Payment Process > Order Complete

 

 

Find your favorite items in our stores with these easy steps!

Find Item Select Order Pay Get
 
 
If your order isn’t fixed at checkout due to unfixed shipping fee, merchant will contact you. Then, you need to confirm it on My Order.
You don’t need these process if the total amount of your purchase is fixed.

JomBiz! Program KlinikJutawan

 

Klinik Jutawan : Berniaga Semudah ABC adalah program 1 hari yang dirangka untuk membantu usahawan mempelajari perkara penting berkenaan perniagaan online dan penggunaan internet dalam perniagaan. Setiap usahawan yang menyertai Klinik Jutawan ini akan mendapat sebuah kedai online milik sendiri dan boleh terus berniaga.

"Matlamat kami adalah untuk membolehkan setiap keluarga mampu mempunyai perniagaan sendiri, bebas kewangan, bebas masa dan perniagaan boleh diuruskan hanya dari rumah."

 

Program ini adalah nilai tambah untuk usahawan yang menggunakan kit JomBiz! di mana ia merangkumi pelbagai aspek pengurusan perniagaan online. Setiap modul akan memberi panduan serta bimbingan kepada usahawan atau bakal usahawan dalam menguruskan perniagaan online dengan betul dan berkesan. Dengan teknik yang betul, pengurusan perniagaan menjadi lebih mudah serta kurang ‘overhead’ disamping dapat menjalankan perniagaan dengan kos yang rendah atau secara ‘part-time sahaja’.

 

 

Complete Business System + Training + Guide + Toolkit + Support 
"Satu-satunya program paling lengkap untuk usahawan yang ingin memulakan perniagaan online sebenar."

 

 • 100% jutaan produk dan senarai pembekal disediakan
 • 100% Kedai Online siap sepenuhnya dan boleh mula berniaga
 • 100% latihan & bimbingan berterusan diberikan

 

 

monitor2

Kepentingan laman web terutamanya kepada syarikat dan perniagaan tidak dapat dinafikan lagi. Melalui laman web, pengguna dapat mengetahui maklumat tentang sesuatu syarikat atau perniagaan tanpa perlu secara fizikal melawat premis. Maklumat yang sering dicari oleh pengguna ialah sepertiberita semasa, lokasi premis, produk atau perkhidmatan yang disediakan, tawaran pekerjaan dan sebagainya.

Sistem ini paling sesuai untuk anda yang mempunyai produk yang boleh dihantar secara pos kepada pelanggan atau perniagaan yang mempunyai banyak kategori produk. Sistem eCommerce ini boleh juga dijadikan dalam bentuk katalog, untuk penjual yang mahu pelanggan datang sendiri membeli di kedai mereka. Contoh perniagaan yang sesuai dan paling popular dijual secara online masa kini - fesyen & pakaian (baju, pakaian kanak-kanak, tudung, beg), bahan bacaan, barangan komputer, produk makanan (rempah segera, makanan kering), barangan kesihatan (produk herba tempatan, minuman kesihatan, vitamin tambahan).

 

Sistem KitNiaga ini mempunyai ciri-ciri yang amat sesuai diguna pakai dalam perniagaan online khususnya di Malaysia. Ia merupakan satu kaedah pengurusan perniagaan online yang berkesan. Dari proses tempahan, invois, penghantaran seterusnya kawalan stok, Sistem ini akan melakukannya secara automatik. Dengan fungsi utama ini, perniagaan online anda akan lebih mudah, teratur dan banyak masa dapat dijimatkan!

Sistem e-Commerce ini dibina mengikut standard antarabangsa. Pembelian boleh dibuat secara automatik oleh pelanggan selepas mendaftar sebagai ahli di laman web. Sistem check-out yang memudahkan pelanggan dan anda sebagai penjual. Anda berpeluang mendapat tunjuk ajar PERCUMA dari pengalaman kami yang telah berjaya memasarkan produk ke peringkat antarabangsa.

 

Setiap peserta KlinikJutawan.com akan diberikan Kedai Online JomBiz! yang mempunyai kelebihan seperti berikut:

 

 • Ia mudah diuruskan. Tidak perlu tahu coding html atau php yang memeningkan kepala. Hanya dengan isi beberapa maklumat berkenaan produk, kemudian klik, klik dan klik.. produk anda telah sedia tersenarai dalam list untuk dijual kepada pelanggan.
 • Mempunyai module atau widget yang boleh diatur dengan mudah.
 • Pilihan pelbagai bahasa selain Bahasa Melayu dan matawang Ringgit Malaysia sekiranya anda ingin mensasarkan pelanggan dari seluruh dunia. Ini menjadikan "kedai online" anda bersifat global!
 • Boleh menetapkan kata kunci kepada produk agar lebih mudah mesra SEO (Search Engine Optimization) untuk mudah ditemui di enjin carian google dan sebagainya.
 • Kadar pertukaran matawang yang dikemaskini secara automatik mengikut kadar tukaran matawang semasa (auto update currency).
 • Tempahan akan direkod dalam sistem agar tersusun dan sistematik.
 • Borang pesanan telah siap sedia diintegrasi dengan sistem.
 • Mempunyai admin panel untuk menguruskan semua berkaitan web jualan.
 • Bagi penjualan produk digital, ruangan muat turun automatik disediakan khas buat para pelanggan. keselamatan segala fail yang diupload juga terjamin.
 • Module kos penghantaran menggunakan Pos Laju secara automatik mengikut kawasan telah dimasukkan.
 • Template yang menarik untuk menjadikan Kedai Online anda unik daripada yang lain.
 • Tersedia sistem bayaran automatik yang membolehkan pelanggan terus membuat bayaran secara automatik (online banking/FPX)
 • Tersedia sistem CopyPastePRO yang membolehkan anda terus menjual jutaan produk yang disediakan! 

 

 

Klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan Program Latihan Perniagaan Online ini.

Image result for click here for details button

on
5 ( 5 / 5 )
Tidak seperti pakar perniagaan Internet yang lain, Amincyber Nik melakukan apa yang diajarnya untuk menjana pendapatan dari rumah dan tanpa modal. Kaedah berniaga yang ditunjukkan olehnya adalah amat berkesan. Teknik yang diajarnya telah saya gunakan untuk memberi pulangan berkali ganda melalui laman web yang dihasilkan semasa program.
on
5 ( 5 / 5 )
Apa yang disampaikan tidak terlalu konservatif dan tidak terlalu teknikal memudahkan workshop ini difahami walaupun peserta bukan yang arif dalam bidang IT...Dengan 'passion' dan sikap keterbukaan terhadap ilmu dan pendekatan yang baru, sesiapa pun boleh berjaya. Saya syorkan anda menyertai program yang unik ini.
on
5 ( 5 / 5 )
Sebagai seorang pelajar, saya tak pernah terfikir untuk mempunyai website perniagaan saya sendiri. Tetapi semuanya berubah setelah saya menyertai program ini. Workshop yang sarat dengan maklumat dan panduan! Saya mampu menjalankan perniagaan saya sendiri tanpa modal dan saya tidak perlu bersusah-payah menyimpan stok atau menganggung risiko. Bantuan yang diberikan selepas workshop juga sangat membantu. Terima kasih!

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good


#{message}
#{time_ago}